keskiviikko 8. syyskuuta 2010

stuff

Iltaa!

Mulla oli tylsää joten päätin aikani kuluksi postailla jokseenkin turhan mutta itelleni tärkeen asian, nimittäin KEIKKAVIHKONI.Kuten kuvasta näkyy, vihkoraukka on niin täyteen ahdettu että kohta se varmasti ratkeaa kierteistään.
Sen sisälle on kasattu vuosien varrella keikoilta kaikkea mahdollista, kuvia sisällöstä alla:


Keikkalippuja, nimmareita, yhteiskuvia yms. löytyy sekä vihosta, seiniltä, lompakosta yms. muista hämäristä kätköistä.Leffalippuja, festarilippuja, 69 Eyesin nimmarit Back In Blood - albumin julkaisutilaisuudesta, Maata Näkyvissä- gospelranneke ja Klubilippu.Lovexin nimmareita, Provinssimuistoja ja työntekijälippusia, junalippuja ja muistiinpanoja joltain keikalta.


Lisää nimmareita on kasaantunu mm. cd:ihin.


Bändien biisilistoja keikoilta.

Haloo Helsingin!, BILLY TALENTIN (tästä oon ylpee ! :D), The Frezan ja Reckless Loven nimmareita.
Sekalaista tarraa ja majoitusranneketta....Sellasta tällä kertaa. Tässä ei TODELLAKAAN ole kaikki nimmari/bändi/keikka/festari/staff-roina mitä multa löytyy, mutta silleen pääpiirteittäin vähän rakkaan vihkoseni sisältöä.
Ois varmaan aika hommata uus kiertolaisvihko messiin, tuo kun on jo niin täysi.Nyt siirryn espanjanläksyjen pariin ja lukemaan Deborah Spungenin Nancya, onneks kohta on taas viikonloppu!2 kommenttia:

  1. Tämmöset keikkavihot on mielenkiintosia ^^ viddsi ko itekki tajuais josus alottaa pitään moista.. keräilen vaan laiskana kaikki liput ja laput keikoilta hyllyn seinälle : DD

    ~ Ankk Söör!

    VastaaPoista
  2. Ankk Söör! : ihanat nää sun nimimerkit taas <3 mut hyllyn seinähän vastaa melkein vihkoo, kaikki kuitenki samassa paikassa! :D

    VastaaPoista

Say something!