torstai 2. syyskuuta 2010

Still alive

Ciao! Viime postauksesta onkin ihan reippaasti aikaa, koska mun kannettavasta hajos kiintolevy ja sain tän vasta tänään takaisin korjauksesta. Kaikki kuvat yms. kyllä hävis, koska en ollut varmuuskopioinut niitä. Onneks kaiken extratärkeän pitäisi olla kameran muistikortilla.


Tänään oli sellanen jännä päivä. Ajattelin aamulla että pukeudunpa mahdollisimman oudosti, ja lopulta mukana kulki koulussa myös pieni Hamtaro-pehmolelu. Jättimäinen Tuhkalehto -huppari on ihanan lämmin, nyt kun on jo syksyisen viileää. Vähän piristystä tylsään arkeen, eikös? Sitäpaitsi koulussa ei tarvitse näyttää erityisen hehkeältä. :D

...Pakko mainita, etten ikinäkoskaanmilloinkaan pidä lettejä.


Meillä oli tänään opettajienkokouksen takia vähän poikkeuksellinen päivä, joten käytiin Tarun kanssa ruokailun jälkeen keskustan divarissa. Mukaan lähti ruotsalainen V*tun neljätoista - elokuva, jonka oon jo kauan halunnut nähdä.

Eipä muuta tänään, tän minipostauksen tarkoitus oli lähinnä kertoa että hengissä ollaan :)

2 kommenttia:

  1. täytyy sanoa, että sinulle käy letit hyvin, vaikket yleensä lettejä pidäkkään! Hamtaro kaulassa, sekään ei paha! :) Kiva että kokeilet uutta, se tuo väriä elämään. Hyvä että olet hengissä edelleen ;)

    - Sini

    VastaaPoista
  2. Sini: Voi kiitoksia, ihanan piristävä kommentti! :D

    VastaaPoista

Say something!