tiistai 16. elokuuta 2011

Ostoksista koulun alkuun

Asiasisällöltään tylsähkö postaus tulossa.
Nyt on Huuto.netteilty ahkerasti, oon itse tehnyt siellä pari ostosta kuten Ikean ihanat verhot sekä tän postauksen pinkin mekon. Mikä tärkeintä, oon saanut oman vaatehuoneeni sisällön vähenemään ja vähän rahatilannetta kohennettua, nyt on mennyt kaupaksi esimerkiksi huppari, paita, kosmetiikkaa sekä aurinkolasit.

Rahatilanne on aika heikoilla sekä mulla että iskällä, joten toivon että meidän tukihakemukset menisivät läpi Kelassa. En oo esimerkiksi koskaan saanut minkäänlaista opintotukea, joten on aika työlästä kustantaa sekä ammattipuolen että lukion tarpeelliset tavarat, näin esimerkkinä kahden jakson lukiokirjoihin toissa viikolla 230€ , tarjoilijan ja kokin vaatteet (2x kokkihousut toiset saliin, tarjoilupaita, liivi, kokkitakki, napit takkiin, päähine) yhteensä parisataa euroa, kokkiveitset n. 100€, työkengät 60€ ...


Että joo.
Nyt on onneks tiedossa vähän töitä, tarjoilukeikka häissä tuottaa muutaman kympin ja
lisäksi saan 100€ eräästä spesiaaliduunista, josta lisää tulevassa Wanaja Festival - postauksessa.5€


8€0,20€ kirppislöytö, kaipaa silitystä mutta sopii hyvin tarjoilijan paidaksi.6€2€ 6€

Kulmien muotoilu ja värjäys tarjouskupongilla 9,90€ / Hairstore

Koulu alkoi, oon lukiojaksolla taas vaihteeksi. Mahtavaa nähdä kavereita vaikka ylioppilaskirjoitukset kammottaakin jonkin verran, en saa mitään lukulomia joten pitäisi pystyä opiskelemaan iltaisin.
Kirjoitan nyt syksyllä terveystiedon ja pitkän englannin, uskon että kumpikin menee kevyesti läpi koska mun terveystieto on aina ollut 9 tai 10 ja englantikin 8 kieppeillä.
Abikurssit on mielenkiintoisia mikä on hyvä, koska mun motivaatio ei kotona oikein riitä kertaamiseen.


Onko teillä kirjoituksia tulossa, ootteko harkinneet tulevaisuuden suunnitelmia tai jos ootte jo kirjoittaneet niin mitä aineita ja kuinka sujui?

Uskomatonta että multa puuttuu edelleen Wanaja Festival, Kokkolarock ja ulkomaanostos -postaukset. Hitaasti mutta varmasti, toivon.

2 kommenttia:

  1. Rakastan sun lävistystä:))
    Ja ihanan nahkatakin ostit ;)) Kivoja nää sun postaukset(:

    VastaaPoista
  2. ellajeaaa: Kiitos ! <3 :) Voisin nyt muistaessani liityä sun blogiin lukijaks !

    VastaaPoista

Say something!