maanantai 22. elokuuta 2011

Rena cirkusenAsustelin kesäloman loppupuolella pari viikkoa Kokkolassa, tänä aikana kävin meressä ja soramontuilla uimassa, kiersin paikallisia kirpputoreja, katselin valtavan määrän elokuvia ja festaroin Kokkolarockissa. Tällainen erillisen postauksen ansaitseva hetki oli, kun kulta vei mut sirkukseen ja maksoi sisäänpääsyt. En oo käynyt sirkuksessa vuosiin, rakastan sitä tunnelmaa ja joskus pienenä halusin itsekin elää sirkusperheessä. Kokemus oli ihana pitkästä aikaa, tässä joitakin kuvia esiintyjistä.

Postauksen otsikko muuten tarkoittaa "pelkkää sirkusta", ruotsiksi lähinnä siksi että Kokkolassa on myös ruotsinkielistä väestöä ja postauksen lopusta löytyy toinenkin yksityiskohta ruotsiksi.

Cong Tian
Hot Dogs
Eshimbekov
Rakastuin näiden kirgisialaismiesten hevosshowhun.viheltäjämestari
Sean Lomax


Calle Jr


Ylläolevalla sirkushepalla oli mahdollista ratsastaa parin euron hintaan, itse en harmi kyllä mennyt ja jälkeenpäin vähän kadutti. Mutta kävin kuitenkin taputtelemassa sitä, nyt voin sanoa koskeneeni oikeaan sirkushevoseen !Duo Vanegas

Joko mulla on kiero mieli tai sitten näiden kahden nuorukaisen keskinäinen show näytti hieman eroottisvivahteiselta ajoittain.
Komeita poikia, ei siinä mitään.


Duo Varnas


Pikkupoika pääsi yleisön joukosta areenalle.

Bonbon klovni

itse sirkustirehtööri

Carl Jernström Jr sekä hevosensa Calle JrSirkus on aina ollut lähellä mun sydäntäni, haluaisin joskus päästä kokemaan esiintymisen sirkusareenalla.

Sirkuksen jälkeen käytiin läheisellä hautuumaalla ottamassa joitakin kuvia.
Otin sattumanvaraisen kuvan kauniista hautakivestä, kotona huomasin että henkilö on ollut menehtyessään vasta 6-vuotias. Anteeksi sumeus, rajasin kuvasta vain vuodet näkyviin suojellakseni yksityisyyttä.

Här hvilar...

.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Say something!