sunnuntai 11. syyskuuta 2011

110911

Herranjestas, teitä lukijoitahan on yhtä vaille 40 ! Kiitos kaikille jotka viitsivät lukea mun sekalaisia postauksiani, ootte mahtavia ! Mulla on ollut tarkoitus pitää jos jonkinlaista arvontaa 20 lukijan kohdalla, 30 lukijan ja niin edelleen, mutta en ole jostain syystä saanut aikaiseksi. Lupaan kuitenkin parantaa tapani nyt ! Otsikko on yksinkertaisuudessaan kaunis, tähän postaukseen kun ei oikein sopinut mikään biisi tai mietelmä.

Perjantaina käväisin hyppytuntien aikana kaupungilla iskän ja mummin kanssa, mukaan tarttui muutama kosmetiikkatuote loppuneiden tilalle:
Lumenen huulipunat oli Citymarketissa erikoiserähintaan 5€ (norm. 9,90€)

Lumenen puuterin päätin ostaa koska tästä olen kuullut paljon kehuja ja mun edellinen Maybelline Dream Matt Powderini kaipaa vihdoin vaihtelua. Mummi oli ihana ja maksoi puuterin, 13,90€.Ripsentaivuttimeen vaihtokumiosat, ylläolevasta kuvasta näkee että edellinen oli jo aikansa elänyt. Tuo vanha kumiosa oli läpihaljennut js venähtänyt, en uskaltanu enää taivuttaa ripsiäni koska toi olis käyny paremminkin ripsileikkurista kuin taivuttajasta. Uudet osat olikin vähän erimallisia kuin entiset, mutta pysyvät kuitenkin paikoillaan joten no problem. 1,60€/3kpl muistaakseni.
Hiusvärit ostettiin jo pari viikkoa sitten, toinen on tummanruskea, toinen syvä tummanruskea. Tuo syvä tummanruskea vastaa täydellisesti mun hiusten nykyistä väriä, mutta otin kuitenkin astetta vaaleamman jos joskus tekee mieli vähän keventää nykyistä väriä. Näissä oli joku tarjous kun ostaa 2 Garnier- väriä saa Itämerikampanjan kangaskassin.

Rakkauskoru, tämän ostin Iskelmäkeskiviikkoristeilyltä josta joskus postasinkin blogiin. Pari euroa, koru on traveller's guide eli vapaasti suomennettuna "kulkurin suojelija". Tykkään, jotenkin sopii mun ajoittaisen seikkailunhaluiseen elämääni niin hyvin.


Löysin muuten jonkun vanhan Elinan kanssa käydyn keskustelun, jossa hienosti keskeyttämällä jatkan Ellun lauseita. Kun muistais missä tälläinenkin järkevyyskeskustelu on käyty.

Elina: Tuollakin on jotkut...
Emmi: ...partyt vai? Missä?
Elina: ...Niin. Tuolla...
Emmi: ...Linnanpuistossako?
Molemmat "........!"
Ei muuta tällä kertaa, nyt haastaisinkin teidät lukijat ehdottelemaan postausaiheita!
Mistä te haluatte lukea, mikä kiinnostaa tai kummastuttaa, kaipaatteko jotain teemapostauksia yms.? Ihan vapaasti ehdotuksia tulemaan, joko kommenttiboksiin tai sähköpostilla geaseyl[at]hotmail.com

3 kommenttia:

  1. MITÄ mikä toi keskustelu oikeen oli mihin liitty jä häh :D En muista yhtään!

    VastaaPoista
  2. Ellu: mä en yksinkertaisesti MUISTA, mutta tollasen oon tallentanu kännykkääni ! Luulen että mahdollisesti wanajan ajalta : DDD

    VastaaPoista
  3. Mitähän ihmettä :O Jännä juttu.

    VastaaPoista

Say something!