torstai 8. syyskuuta 2011

Myynnissä (edelleen)

Huuto.net edelleen pullollaan myytävän olevaa tavaraa kosmetiikasta lastenvaatteiden kautta nuortenvaatteisiin ja kenkiin, en oo vieläkään päässyt kunnolla oman vaatehuoneeni kimppuun (kuten varmaan näkyy kuvasta, noista tuotteista 85% on enemmän lapsille suunnattuja)  koska pyrin ensin pääsemään kaikesta muusta turhasta eroon. Luojan kiitos nyt on mennyt parisenkymmentä vaatetta ym. kaupaksi.

Tätä enemmän omaa ikäluokkaa tuolla mun myytävänä-tavaroissa varmaankin kuvastais Onlyn neule, meikit, hajuvedet, zaran kengät (joita ei muuten kuvassa näy), bensin minishortsit, h&m söpö toppi sekä linkin pitkähihaiset.


Huuto.netiin

2 kommenttia:

  1. voisitkohan myydä noi kaikki tavarat 50 sentillä?:)

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Osa tavaroista on vanhempieni sekä veljeni, näisä tapauksissa en voi vaikuttaa siihen mitä hintoja he vanhoista tavaroistaan haluavat pyytää. :) Ja kun vertailet noita huuto.netin hintoja eri myyjillä, parin euron hinnat / jos kyseessä on käyttämätön vaate kuten tuo lasten toppa-asu jossa nyt poikkeuksellisesti on suurempi hinta, mun omatkin myynnissä olevat kohteeni ovat vielä varsin kohtuuhintaisia. :) Toki lasken hintoja aina hieman alemmas jos eivät jostain syystä mene kaupaksi, mutta tähän asti on kyllä menneet varsin hyvin nykyisillä hinnoillaan. :D

    VastaaPoista

Say something!