sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Myyntipostaus # 1 paitoja ja farkkua

Vaatehuoneen tyhjennysoperaatio edistyi vihdoin omille kaapeille, en jaksanut alkaa säätämään huuto.netin kanssa, joten tässä vaatetta jota en enää käytä. Jos kiinnostuit niin hintaehdotusta tulemaan !

Mennään vaikka huutokauppaperiaatteella, eli korotella saa ja viestit kommenttiboksiin, laittakaa vielä sähköpostiosoitteenne mukaan viestiin että osaan ottaa yhteyttä. :)

Huuto.netissä tosiaan lisää, mutta kuten on näkynyt edellisissä postauksissa, huuto.net tavara on enimmäkseen lastenvaatetta ja kosmetiikkaa. Voin vaan kuvitella miten paljon jatkuvat "myynnissä"-postaukset tympii vakiolukijoita, mutta älkää huoliko, sen verran tavara on vähentynyt että ei näitä enää montaa tule. :D



h&m söpö raitatoppi, takana koko pituudelta vetoketju. Koko 38, aika lyhyt malli joten sanoisin että S-kokoiselle paras.



Seppälästä ostettu School - No thanks printti t-paita, käytetty korkeintaan kolmesti. Koko lapun mukaan S, sopii parhaiten XS-S - kokoiselle.



Seppälän pinkki tatuointiprintti t-paita kokoa L, toisessa hihassa tatuointiprintti, takana lapaluun kohdalla pieni tatuointiperhonen.



Onlyn pörröhihainen villaneule kokoa S, hyvässä kunnossa mutta ei ole tullut käytettyä.



Muistaakseni Seppälästä ostettu venepääntiepaita kokoa L. Kunto hyvä, itselleni vain auttamattomasti liian iso ja "lapsellinen".




Bens Jeansin riekaleiset minifarkkushortsit, TODELLA minit. Itselleni hiukan liian pienet, koko XS-S.
Kuvassa muuten näkyy jotain likaa shortseissa, ne on kuitenkin pesty tämän kuvan ottamisen jälkeen.



Farkkukankainen Pucca-laukku, ei sovi enää tyyliini joten joutaa pois. Uudenveroinen



Pinkki pääkallopipo, aivan käyttämätön !



Vihreä-musta toppi, merkki Victoria Fashion. Tosi vähän käytetty, toinen hiha on t-paita mallinen, toisella puolella vain olkain.


Seppälästä ostettu Linkin turkoosi poolokaulusneule, koko S mutta aika löysä malli.

Stockerin farkut, vain pari kertaa käytetty ja nyt ovat itselleni liian pienet.
Size 28, lenght 32.
Ei takataskuja, mutta silti malliltaan todella mukavat ja hyvännäköiset.


Seppälän Link-merkkinen venepääntiepaita koko S, tykkään tästä mutta jostain syystä löysin vaatehuoneestani KAKSI täysin samanlaista paitaa ! Toinen siis myyntiin. :D

Vero Moda farkkuhame, noin polveen asti ja koko 38. Ainoa ongelma että vetoketju hieman rikki, veto-osa päässyt siis toiselta puolen irtoamaan. Käsittääkseni helposti kuitenkin korjattavissa ja yritän itse saada kuntoon ennen myyntiä. Vetoketjun lisäksi hameessa on kuitenkin nappi, eli käyttöä tuo vika ei häiritse vaikkei täysin ehjäksi saisikaan.

2 kommenttia:

  1. luuletko sä ihan tosissas että joku haluu ostaa näitä? aika järkkyjä,sori

    VastaaPoista
  2. Ano: Kiitos mielipiteestäsi, mutta ymmärrät varmaan että myyn näitä juuri siksi että ne eivät miellytä itseänikään enkä ole tullut tällaisia käyttäneeksi.:DDD Ihan hyvin näyttävät kauppansa tekevän vaikkeivät mitään muotiluomuksia olekaan, jotkut vain näyttävät pukeutuvan tuollaisiin. :D

    VastaaPoista

Say something!