torstai 29. syyskuuta 2011

Punk heräsi henkiin, jee-e-ee

Tässä kuumeessa kotona ollessani ajattelin alkaa selvittää blogiin viime kuukausien ostoksia, tällä kertaa kyllä vain erään Huuto.netistä huudellun gootti/punkvaatepaketin sekä erikseen ostetut Mangon tregginsit. Mulla on muuten taas mainio ajoitus tulla kipeäksi, oon perunut nyt mm. englanninkokeen ja ajotunteja että parantuisin edes johonkin kuntoon huomisiin terveystiedon kirjoituksiin. Ruumiinlämpö teki eilen mielenkiintoisen 1,5 asteen loikan (puolessatoista tunnissa vieläpä) alilämmöstä kuumeeseen, voin sanoa että kun mulla hyvin harvoin ylipäänsä nousee kuume niin tuollainen äkillinen hyppäys aiheutti tullessaan ihan järkytävän olon. Lisäksi oon heräillyt yöllä noin puolen tunnin välein, koska kurkku on niin kipeä ja turvoksissa etten pysty nielemään kunnolla. Nyt onneksi lähtenyt helpottamaan, koska tässä ois vähän menoja, mm. lapsenvahtikeikka rakkaan kummipojan luokse ja pikkuset mallikoekuvaukset sunnuntaina.

Stieg Larssonin Millennium. trilogia oli Cittareissa tarjouksessa 4,95€ / kpl , kuten aiemmin mainitsin niin ostin noi 2 ekaa osaa, iskä oli ihana ja Hämeenlinnassa käydessään nappasi mukaansa vielä puuttuvan kolmannen osan, joka sekin oli viimeinen kappale. Eli koko sarja nyt, jes.
Sitten niihin vaatteisiin, tämä allaesitelty huutonet-paketti maksoi tasan 30€, hain Hyvinkäältä tuossa joskus.
Mercy hame
Queen of Darkness hame
Mercyn korsettitoppi


 


Muutaman napin vajaa Trippin toppiBurleskin pvc-korsetti, oikeastaan tämän takia koko paketin ostin, en tiedä tuleeko noille muille niinkään käyttöä. Tämä ollut jo kerran testissäkin, Helsingin Gloriassa Anna mulle aikaa! -konsertissa.G.L.P. toppi


 


Living Dead Soulsin pvc- niittihamonenMangon tregginsit tuollaisilla tekonahkapaloilla, lahkeissa vetoketjut ja edessä sivutaskut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Say something!