maanantai 27. helmikuuta 2012

Emergency call 911, freelanceerausta


Tänään oon kuunnellut biisejä ja bändejä joita kuuntelin joskus pari vuotta sitten, googlettelin inspiraation toiveessa lävistyksiin liittyviä biisejä ja google heitti ekana Good Charlottea ♥ ja jotain kristillistä Audio Adrenalinea. Yllättäen jälkimmäisen biisi olikin tosi rauhoittava, tykästyin laulajan ääneen. Audio Adrenalinen kappaleen voi kuunnella postauksen lopusta.

Freelancerausta, kovasti yritän saada hommia mutta työhakemuksiin ei kuulu vastauksia, ei kielteisiä eikä myönteisiä. Paitsi näyttelijäpuolelta. Onneksi tärppäsi taas, pääsen Ylelle pariin kivanoloiseen jutskaan näyttelemään. Ainakin maaliskuun loppuun ajoittuu siis kuvauksia ja mielenkiintoisia hetkiä. Viikonloppuna käväisin Kokkolassa, piti nähdä myös kesän festarituttuja mutta he eivät saaneetkaan autoa käyttöönsä lähikaupungista. Duunailin Tinjalle toisen huulilävistyksen, joten snakebitesit kokivat paluun. Lisäksi ohensin ja kerrostelin sille uuden hiustyylin sekä sivusiilin. Yks lävistyskeikka, smiley tällä kertaa, odottelis jossain Vantaan suunnilla, lisäks tiedossa pari maskeeraus/hiushommaa joten ehkä mä selviän pienellä palkkauksella taas hetken.
Sain söpöt piecekorvikset, lisäksi napalävistykseni koki ihmeparantumisen kun vaihdoin siihen raskaan, nivel-liikkuvan liskokorun. Kummallista. Oli ihanaa käydä pitkästä aikaa uimassa flunssa-kuumetokkurasta huolimatta, sillä tajusin että oon päässyt lähes kokonaan yli kaikista mahdollisista ulkonäkökriiseistäni. Tosi vapauttavaa, harmi että uimalakäynnit tulee köyhälle opiskelijalle kalliiksi pidemmän päälle.Portfoliopalasiako.


Huulilävistyksestä sen verran, mukaan olin ottanut vahingossa 1,2 neulan 1,6 sijaan, joten korun paikoilleen saaminen oli tosi turhauttavaa. Lopulta väliaikaiskoruksi päätyi hopeinen pallokorvis, jonka Tinja illalla vaihtoi parempaan koruun.
Mun pitäisi käydä täydentämässä neulavarastot ja ostaa lisätarvikkeita.
Crazy Factorylta tilaan tukkupakkauksen koruja ja varmaan pari asetinneulaa sekä merkkauskynän, eli jos joku ihana lukija haluais tehdä yhteistlauksen sinne niin nyt on mahdollisuus. Mun ostokset ei nimittäin yllä tuohon tilauksen minimihintaan asti lähellekään koska CF:n valikoimasta tilaan vain harvat hyviksi koetut tuotteet.


Hiukset kaipaa vielä värjäyksen, mutta leikkauksesta tuli kyllä ihan kiinnostavan oloinen.
Valitettavasti kuvista ei näy, miten lyhyeksi nuo päälimmäiset hiukset on saksittu.
Mitä arvelette?

Audio Adrenaline:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Say something!