torstai 19. huhtikuuta 2012

Kämppäpostauksen ykkösosa

Joku pyysi joskus ikuisuus sitten asuntopostausta, joten tässä vihdoin tulisi eka osa. Kevätsiivousta ei ole vielä tehty joten varoitan jo alkuun että täällä on aivan järkyttävä kaaos. Muutenkin oon loppujen lopuksi tosi laiska imuroimaan tai järjestelemään paikkoja kun oon käytännössä asunut tässä pari kuukautta yksin porukoiden remontoidessa mökkiä toisaalla.





Omakotitalo ja kiva takapiha kuisteineen, en muista kenen idea oli aikanaan hankkia ruohomaton kaltainen tohon. Huomatkaa toki että talvi tiputti meidän lumistopparit ja rännit katolta.





Mulla on vaan kaktuksia, kaikki muu kuolee.



Lapsuudessani venäläinen taiteilija maalasi sekä minusta että veljestä kuvat. Ite taisin olla kuvan aikaan 7v. , veljen kuva maalattiin myöhemmin sen ollessa neljän tienoilla.



Kello jota vihaan, yksin ollessa käännän siitä monesti vedot loppuun ettei tarvitse puolen tunnin välein kuunnella soimista.









Lävistän & duunailen hiuksia, siitä neulat ja ohennussakset.
Kuten purkkimäärästä näkyy, wc-tilat on aikalailla mun valtaamat.




Aikuisten huone.



 Yamaha, ollu kaveri ehkä 7 vuotta.
Nuotit itseisopiskelin viiden vuoden kypsässä iässä.





Vielä pitäisi kuvata ainakin oma huone, veljen entinen huone, vaatehuoneet, kylppäritilat, sauna, keittiö ja eteinen. Sitten joskus, kunhan kehtaan ikuistaa tätä sotkun määrää.

11 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. HEI ehdin vasta julkaista tän ja heti jo kommentoimassa ! :D ...onneks noi kuvat on otettu jo pari viikkoa sitten, puolustaudun sillä että nyt täällä on jo vähän siistimpää :--DD

      Poista
    2. Oon tällänen kyttääjä :P Ei tarvitse puolustautua hassu, koti on koti <3

      Poista
    3. Huomaan! <3 ...No puolustaudunpas, kotiin ei kuuluisi kaaos. :(

      Poista
    4. "Kaaos voittaa" :D No ei kyl, ainakaan toivottavasti, mut tuli mieleen koska veljen tekemä kappale^^ Pääasia että kotona viihtyy... Vaikka kovin suotavaa ei ole, että viihtyy yhtä hyvin kuin allekirjoittanut :D

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kaikkialla, turhaa tavaraa ja miljoonatriljoonaa koirankarvapölypallovillakoiraa nurkissa. :D

      Poista
    2. Ei se kaaosta tee! Se tekee siitä inhimillisen! :D

      Poista
    3. ihanaa että ajattelet noin XD

      Poista
  3. hyvin oot kyl kaaoksen poistanu kuvista:D joo mäki inhoon tollasii kelloi mitkä isoon ääneen muistuttaa itsestään .__. onneks meil ei oo sellasii

    VastaaPoista

Say something!