torstai 13. syyskuuta 2012

Provinssirock 15.-17.6.2012

Olin tapani mukaan Provinssissa duunissa Annin kanssa, tosin kesä 2011 jäi väliin Rodosmatkan takia. 

Näin kuukausia myöhemmin en muista reissusta paljoakaan, paitsi sen että jatkoklubilta tullessa olimme aivan helvetin humalassa. Olennaisin asia siis. Ilmaisia juomalippuja, joita jotenkin kummasti tyrkättiin aina vain lisää. Paula Koivuniemi, valtava Rytmikorjaamo ja omintakeisia tanssimooveja. Yöllä kävelimme majoituskoululle erään työvastaavamme kanssa, toivotimme hyvät yöt ja huomasimme, että herätykseen on 40min. Kuka keksi ostaa liput aamuviiden junaan tuntien matkalle kohti Riihimäkeä ? En muista. Ei järjen häivää, meidän vieressä kuorsasi joku sekopääpariskunta, joka alkoi intiimiin kanssakäymiseen. Rouvan häivyttyä sivummalle, mies meinasi iskeä Annin. Ikää oli se 50. 


Billy Talent oli mulle tosi tärkeä esiintyjä Provinssissa, samoin Michael Monroe band, Apulanta, Sara ja Reckless Love. Billy Talentia pääsin joskus yläasteella tapaamaan voitettuani kilpailun, ja muistan yhä miten tärisin Suosikin toimituksessa ystäväni kanssa, kun bändi rennosti jutskailee ja ottaa kuvia siinä. Kumma etten oo vielä saanu sydäriä.


Provinssi on ihan rakkauspakkaus, työtkin oli tänä vuonna vähissä koska alue pysyi kokoajan harvinaisen siistinä. Muistan kumartuneeni poimimaan röökiaskia maasta, ja kun nousin ylös, mun ympärillä oli joku miespiiri johon sisältyi Idolsista tuttu Ilpo Kaikkonen. Kiva kumarrella roskia poimimassa kun näköjään kuka vain voi olla vieressä. Anniskelualueella näkyi myös Duudsoni.


Ylläoleva kuva jostain haastattelusta, hienosti edustetaan taas ...

Mikella oli Voice of Finland tallinsa Mikko Herrasen kunniaksi paita, ihan mahtavaa ! Herranenkin tuli bongattua yleisön joukosta.Slayer oli järkyttävä pettymys. Yhtäkkiä bändi vaan katosi lavalta eikä kukaan oikein tuntunut tajuavan asiaa. Onneksi pettymystä lievensi mahtava Paula Koivuniemi Päätösklubilla !
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Say something!