torstai 14. helmikuuta 2013

Huuda, huuda vapaudesta

Heips ihanaiset!

Oon kipeillyt yli kaksi viikkoa, mutta nyt suunta alkaa olla parempi. Eilen olin Elokuun uuden Tänään lähtee - musiikkivideon kuvauksissa, lisää päivästä seuraavassa postauksessa. Oli ihan superhauska päivä. Mulla on jääny esittelemättä vaikka mitä ja pieniä mullistuksia on taas tapahtunut, mutta vois kai sanoa elämän hymyilevän. Lähetitte onneksi aika paljon kysymyksiä edelliseen postaukseen, kiitos siitä! Menee jonkin aikaa että ehdin vastata kaikkiin.

Mulla oli kirppispöytä viikon. Joku oli kuskannut sinne edellisen pöydänpitäjän käyttämättömän huulipunan, ja iskä oli vahingossa pakannut sen mun mukaan pöytää siivotessa. Hups. Jännän vihertävän kynsilakan sain pikkuveljeltäni, se on söppänä.Työnantaja antoi lämpimän hupparin. Hämäännyin aika pahasti, mutta se on aiemminkin ihmetelly kun menen läpi talven nahkatakissa ja ilman lapasia. Eipä tässä. Melatoniini ehkä koituu pelastukseksi, oon valvonut joka yö aamuun asti koska nukkumatti on kateissa. Unitalin avulla nukahdin jopa kohtuuajoissa. Jee.Kierrätyskeskuksessa on ilmaisia kirjoja, joten Stieg Larssonit ruotsiksi lähti matkaan.
Rakastuin lohkeaviin jogurtteihin. Ja nokkamukimalliseen karviskuppiin. Ja ehkä vähän myös bataatteihin, oon yrittäny opetella terveellisiä elämäntapoja.
Ajoittain oon ollut kovin unelias. Ja näyttänyt ihan hassulta yrittäessäni löytää ripauksia entisestä tyylistä.
Moi.

6 kommenttia:

 1. millä sä värjäät kun sun puol tukkaa on just tommonen ihana blondi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oon käyttäny ihan sekalaisia värejä, mutta tossa pääliosassa on nyt loreal preferencen extreme platinum :) latvoja pitää vielä säästellä käsittelyltä :D

   Poista
 2. Ihan kiva blogi ja ootpas nätti! (;
  tulkaaha kaikki tutustumaan blogiini: http://un-de-fi-ned.blogspot.fi/
  Kiinnostuksen kohteina mm. matkustaminen, sisustaminen, muoti, vaatteiden tuunaus, eläimet, ruoka, ulkonäkö ja sen sellaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Kävin tsekkaamassa blogisi, mutta kattelen enemmän sitku oot saanu postailtua lisää :)

   Poista
 3. Heiheihei! Kun piilotin sen vanhan blogin tässä jonkun aikaa sitten, (en tiiä ootko saanu ilmotusta) annoin sille nyt vähän armonaikaa että löyvvät linkin uuteen blogiin jos viellä kiinnostaa seurailla :3

  VastaaPoista
 4. Hey mulla olisi sulle haaste! :) Se löytyy postaukseni lopusta! :)

  http://helenathedreamer.blogspot.fi/2013/02/holaa-mudafuggas.html

  VastaaPoista

Say something!