tiistai 12. heinäkuuta 2011

Damian Cullen Bandin kautta Riihimäki Rock, day 1

Kasa julisteita, flyereita ja duunia johti siihen että sain valita 2 Rock n'Roll Circus festaria joille menisin ilmaiseksi. Ekana oli Riihimäki Rock. Tähän sisältyi myös backstage-kierros lauantaina, meinasin tukehtua kun meille esiteltiin Bloodpitin Aleksi Toton bandhostina - ei ollakkaan entuudestaan yhtään tuttuja ...Oltiin taas melkoisen vip, sillä jostain syystä minä ja Elina oltiin ainoat backstagekierrokselle saapuneet. Palataan kuitenkin ekaan festaripäivään eli perjantaihin. Tinja tuli mun kanssa jakamaan parit flyerit, joten saatiin sitten hänellekin ilmaisliput, olipahan varsin siistiä kun meidät lisäksi käytettiin Scooterin backstage tsekkaamassa. Ennen Riihimäki Rockia päätettiin extempore lähteä Damian Cullen Bandin keikalle Helsingin Espan puistoon. matkalla ostettiin Ben & Jerry's - jäätelöt, ja yhtäkkiä karjaisen aika lujaa huomanneeni Damianin edellä. Spurtattiin perään, mutta päätettiin kuitenkin laittautua ensin. Meikkauksen jälkeen menin koputtamaan Damianin olkapäätä herran istuessa jo terassipöydässä joidenkin kanssa, sehän vallan inostui, halaili ja poskipusutteli (pusujen mennessä taas jonnekin korvakorujen tienoille) ja hihkui Tinjalle "And you are the lucky fellow!" Ihmiset joskus vähän katselee meitä, lisäksi musta on tosi hämyä miten paljon jotkut muusikot lopulta tietää mun yksityiselämästä

Ennen keikkaa käytiin vielä morjenstamassa Heidiä, Misty naureskeli meidän vadelmaliköörille lavalta. Keikka oli mainio vaikkei kauaa ehditty kuunnella, lähtiessä kysäisin Ozzylta kuulumiset ja hämmästelin Indi Lovelessin paikallaoloa, viime näkemästä on aikaa.

Juna Riihimäelle, hypättiin randomisti taksiin Stam1naa fanittavan pariskunnan kanssa - mies maksoi meidänkin matkan - nähtiin Tragic Gunnsien Pete, Joni ja Dave taksissa olevan naisen rääkyessä "kattokaa kuka toi on, Michael Monroe !!" ...silleen itseasiassa ei, ei ole Mike, toi on meidän tuttu.

Michael Monroe eturivistä, oli kuuma, oli kavereita ja oli aivan mahtavaa.
Dregen oli komee.

Tuli nähtyä Miken keikan aikana myös blogituttu Sheena :)


-----------------------------------------------------------------------------------------------------


Damian Cullen

Stam1na
Dregen joka on siis bändin uusi kitaristi.
Ei paha lainkaan.
Yläpuolella Steve imitoi pusukalaa, alla taas Michaelin pelottava puoli.
Miken isä, Yleisradion entinen pääkuuluttuja Pentti Fagerholm oli muuten myös seuraamassa keikkaa


Yläkuvassa Samin hymy, musta on ihanaa kun se virnistelee.
Maikkeli diggaa kiipeillä, ainaki kuntoo löytyy.
Scooter

Loppuun vielä me, voisin perustella tätä sillä että keikalla kuumissaan ja tuskissaan ei jaksa näyttää hyvältä, ihan se ja sama onko meikkiä ja miten tukka on kunhan fiilis on kohdillaan.

Englantikäännökset postauksista on vähän jääneet unholaan.
3 kommenttia:

 1. Willen nyrpee ilme<3 Ja pusukala-Steve, ahhh<3 Ja Dregen tuituituiii<33

  VastaaPoista
 2. Ellu: hajosin Willen ilmeelle, niin sen tyyliä nyrpistellä nokkaansa tuol XD steve nyt on tollane ihme ja dregen aaaahh. :D HUOMENNA.

  VastaaPoista
 3. oliks skootteri hjuve livenä?aattelin mennä bongaan sen kokkolarockiin X)

  ~ ankkendaalen

  VastaaPoista

Say something!