lauantai 9. heinäkuuta 2011

ilmaisia vaateherkkuja ja kirppistelyä

Eilen kävin Tampereella, kun eräs YAD- ja Seta- työntekijä oli pistänyt mulle viestiä että haluaisi antaa ilmaiseksi kasan vaatteitaan. Enpä ole kyseistä henkilöä kuin kahdesti tavannut, enkä voi ymmärtää miten juuri minä olin tullut hänen mieleensä, mutta lähdinpä kuitenkin YADin toimistolle penkomaan.

Matkalla vastaan tuli aivan Wellu Rowaltzin näköinen mies, joka ensin katseli mua suojatien toiselta puolelta, alkoi sitten hymyillä ja lopulta hymyiltiin molemmat todennäköisesti idiootin näköisinä toisillemme.
Enkä saanut edes tietää oliko se Wellu vai ei.
...Lisäksi Mc Mane tuli kommentoimaan mulle Irc-galleriassa laitettuaan ensin sydämen kuvaan, ja törmäsin Riihimäki Rock puolituttuihin roudarijätkiin Tampereen asemalla, kaikkien ollessa ilmeiltään lievästi häkeltyneitä äkillisestä jälleennäkemisestä.
Taas näitä randommagneettihetkiä, kuten Enna kuvaili.

Tässä kuitenkin vaatteet jotka mun mukaan ilmaiseksi tarttui:
^ Ehdottomasti yksi kasan suosikeista, Phazen pvc-minihamonen^ lievästi boyfriend-malliset farkut

^ Vilan mekko, tosi epäedustavat kuvat mutta tykkään tosta hopeaisesta väristä.
Lisäksi löysin korkokengät Fidan lähetystorilta hintaan 2,75e.
(normaalisti 5,50e, nyt siellä oli kaikki vaatteet -50%)
Spirit Storen nilkkurit puolestaan Radiokirppikseltä 3e.
Apua paljasta pintaa.
Ja joo, olen lihonut 3kg, mutta toisin kuin ennen se ei enää haittaa mua.

korkeat shortsit (H&M)  3€
leopardihame jonkun pari euroa
musta rypytetty vetoketjupaita 2€

RadiokirppikseltäKiitos vielä tuhannesti Petralle vaatteista <3
Loppuun vähän vinkkiä tulevista postauksista, ainakin Rhodos+Riika-ostokset on vielä esittelemättä, samoin kuin mökkeily plus kirppikset Tinjan kanssa, Tragic Gunns Puskarockissa sekä 2 päivää Riihimäki Rockia ja duunipäivä Toton konsertissa.
5 kommenttia:

 1. Toi Mc Mane on seurustellu mun exän siskon kanssa joskus ja tehny sille jonkun biisinki kuulemma. Aina ku kuulen Mc Manen nimenki ni mua alkaa ahdistaa, saatikka jos kuulen vielä sen biisejä -.- Samoin ku en voi kuunnella 51 Koodiakaan enää.

  VastaaPoista
 2. Ellu: *halaus* on kamalaa kun alkaa ahdistaa tuollaiset asiat. Mulle käy samoin välillä Three Days Gracen ja muutaman THn biisin kanssa, sit moni ei vaan voi ymmärtää miltä se tuntuu kun jotkut asiat tuo liikaa muistoja mieleen. 51 Koodia on ihana mutta en oo kuunnellu sitäkään aikoihin. Kohta RIIKINsaari <3

  VastaaPoista
 3. Jep, ja sit vaan ne ketkä ei tajua niin väittää että musiikki on vain musiikkia,yms. Kottaraiset Riikinsaareesa taas vaihteeks <3 Vaatekriisit vaihteeks

  VastaaPoista
 4. Ei huomaa yhtään, että olisit lihonnut! Hyvä vain jos on naisellisia muotoja, ei pelkkää luuta.

  Blogiasi on kiva lukea, sattuu ja tapahtuu.

  Hyvää kesänjatkoa! :)

  VastaaPoista
 5. Ellu: vaatekriisit AINA. Riikinsaaren kottaraiset lähtöävalmiina.

  Anonyymi: Kiitoksia blogiin kohdistuvista kehuista ! Mukava myös kuulla etteivät lisäkilot 8ainakaan vielä) näy. :D Kesänjatkoja myös sinulle !

  VastaaPoista

Say something!