torstai 13. lokakuuta 2011

Ja missä kuljin milloinkin

Mä ajattelin näyttää miten vaihtelevasti pukeudun.
Tai sit en.

Vois tympiä mutta postaanpa näitä nyt kuitenkin, edelleen siis hankintoja alkukesästä eteenpäin.
..Ettei kukaan luule että oon jossain viikossa ostanu miljoona viissataa juttua, nää on satunnaisia hankintoja + saatuja ajalta alkukesä - tämä päivä.
Mainitsemattakaan kenkiä ja loppuosaa vaatteista.
kaikki ylläolevat housut noin euron per housut. Myös suurin osa tän postuksen vaatteista joiden alla ei lue mitään, tuli osana erästä pakettia jossa vaatteille jäi hintaa se about euro/kpl. Ei paha, en todennäkösesti koskaan tuu käyttämään alimpia maalitahrafarkkulegginsejä mutta koska paketin mukana tulivat niin joo. Menee varmaan kaverille.
Miss Sixtyn kiiltäväpintaiset housut mulla oli käytössä mallicastingissa Helsingissä, en tiedä mitä materiaalia noi on mutta joustivat ja olivat tosi mukavat päällä kuvauksissa.
satunnaisia bikinialaosia
oranssi shaker laivalta, sisällä oli pieni cointreaupullo ja hintaa kai 4.90€ , pinkki kirppikseltä 0.90€
lompakko kirppikseltä Hyvinkäältä 3.20€
Vyö Kokkolasta Jim&Jillistä 5€
sisustustaulut 3kpl Hong Kongista alessa jonkun 5€
Alusvaateshoppailut.
Näyttääpä alemmat karmeen värisiltä tässä kuvassa kun pinta kiiltää salamasta ja varjostuu, oikeasti siis tasaisen puuterinväriset.
Ylemmät siniset ihanat väriltään ja malliltaan, lisäks pisteet siitä että kerrankin olkaimeton malli pysyy hyvin päällä.
Järkkäri ostettu tutulta myyjältä hyvään hintaan ;)
Kameralaukku Cittarista superalennuksista, lisäks löytyy pari ylimäärästä linssinsuojusta ja muistikorttei. Ei oo ihan kauheesti tullu kuvattua kun koneet ei jaksa pyörittää tän kuvatiedostoja koneelle ja mun mielestä on vähän inspiraatiota vievää kun kuvat jää kameraan eikä niitä pääse muokkaamaan ja laittamaan nettiin.
Nirvanatoppi h&m

Bändipaidat h&m , omistan myös viininpunasen Nirvanapaidan samaa mallistoo.

Surkein vaate-esittelykuva koskaan, mutta Seppälästä kesällä ostettu ihanan rento haalarihomma 7€. Käytän aina tuon ylempänä esitellyn ruskean vyön kanssa ja yhdistän tyyliin kiharat hiukset ja pipon, tää on mun hippioloasu.
Nuden värinen prinsessahörhellys
Tuubimekko Jim&Jill, alehinnaks jäi joskus muistaakseni sellane vajaa 10€.

leopardimekko Merekeskuksesta VirostaEnsi postaukseen enemmän asiaa, lupaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Say something!