maanantai 31. lokakuuta 2011

I knew that it was now or never : Rhodes second time

 Taio Cruz feat. Flo Rida : Hangover



...Vain siksi että tämä soi joka paikassa matkan aikana.


Man we were killin' time
We were young and restless
We needed to unwind
I guess nothin' can last forever, no

And now the times are changin'
Look at everything that's come and gone
Somethimes when I play that old six-string
I think about ya wonder what went wrong




15.10. Bäkkäristä erään tutun birthdaypartyilta lentokentälle lievässä humalatilassa, lentokentällä nukahdettiinkin laukkujemme kanssa pariksi tunniksi. Jes, siitä se matka lähti. Mielenkiintoisina yksityiskohtina mainittakoon se, miten kävin ostamassa meille 6-packin jossa oli mainoslauseena "Tsekkaa hinta!" - kassalta tultuani huomasin, että myyjä oli vahingossa ottanut vain yhden tölkin hinnan, eli 0,84€ koko packista. Hupsis. Enpä viitsinyt lähteä jonottamaan kymmenien metrien pituiseen jonoon uudelleen huomauttamaan asiasta. Pian tämän kauppaepisodin jälkeen mentiin asemalle kuuntelemaan katusoittajaa, ja näen jotakin tuttua. Kauhea juoksu erään Pyhien Teppojen jäsenen luokse, pikainen kuulumisien vaihto ja pakollinen tulevien keikkojen tsekkaus. Tässä vaiheessa päätin suorilta käsin että 4.11. meikänainen on taas fanittamassa Pyhiä Teppoja 101% energialla. Kun lopulta päästiin lentolaukkuinemme Bäkkärille, Tinja kysäisee multa että kuka oli tuo hattupäinen mies joka veti omaa tanssiaan ja alkoi laulaa hänelle biisiä, vilkaisen - hmm , lisää Teppoja.  Eipä siinä, on se mukava nähdä porukkaa muuallakin kuin keikoilla. Seuraamme liittyi joku miekkonen mun käväistessäni baaritiskillä (baarimikko alkoi muuten selata kalenteria varmistuakseen että mun synttäripäivä oli jo mennyt, aika suloista), mutta mä sain taas vaihteeksi kimppuuni ihmeellisen tapauksen.
"You are beautiful only because you have that nose ring!"
- Aijaa, thanks ihan vitusti.


Jos pääsisin sekavista muisteloistani yhtälailla sekavaan reissuun asti. 16. - 23.10. suunnattiin Tinjan kanssa kahdestaan Rodokselle, maksoin koko matkani itse säästöistäni. Olo oli ylpeä, sellainen riippumaton kenestäkään. vanhemmat oli aikalailla vastaan mutta koska täytin juuri 18 niin eipä ne lähteneet sen enempää estämään, ajattelivat varmaan että enköhän mä opi. Viime kesän reissulla rakastuin Rodoksen kulttuuriin ja ihmisiin, nyt oli järjetöntä huomata kadulla kävellessään, että ihmiset muisti mut viime kesältä, ne tuli juttelemaan ja muisti jopa viikon jolloin olin siellä ollut ! Eräskin Gran Bazarin myyjä: "Hey! Hey honey! Please wait, I remember you, darling you are back here again!" Vois itkettää miten läheiseksi se saari ihmisineen on mulle tullut.


Epätoivon siivittämä iskurepliikki kera lipevän äänen ja silmäniskun eräältä myyjältä:
"My name is Akhilles, you know, like that heel!"
--> "Nimeni on Akilles, tiedäthän, kuin se kantapää!" ...Aha.


Lisäksi onnistuin löytämään Riihimäkeläisen naisen , mikä oli myös vallan uskomatonta. Reissuun sisältyi tulokseton vierailu paikallisessa tatuointi & lävistysliikkeessä, kotibileet parin kreikkalaisen miehen luona, uusia suomalaisia tuttuja, karaokea, uimista, rusketusta, palmuun puhkaistu lentopallo (hyvä minä, en tiennytkään etä palmut ovat niin teräviä mutta aina oppii uutta <3), vesiurheilukeskus, paljon kreikkalaisia ja vähän muitakin miehiä, suljetuissa tiloissa vietettyjä öitä ilmaisten juomien kera, kulkukoiria ja -kissoja, melkoisia juominkeja, tzatzikireseptejä, englanninkielentaidon kehitystä, paljon tuliais-shoppailua sekä läheltä liippasi- tilanteita. Lisäksi tarjolla olisi muutama työpaikka tulevaisuudessa , aika vauhdikasta etten sanoisi. Työtarjouksia harkitsen ihan tosissani, mulla on pakottava tarve kokeilla uutta, päästä takaisin Kreikkaan, saada puhua englantia ja nähdä paikallisia tuttuja. Tajuan myös sen, että tottakai muhun suhtauduttaisiin erilailla jos olisin töissä saarella, verrattuna siihen miten turistityttöihin suhtaudutaan. No problem.

Saaren sesonkiaika tosiaan päättyi juuri meidän matkamme lopulla, osa paikoista oli jo kiinni. Eniten ehkä harmittaa etten tavannut viime reissulla tutuksi tullutta norjalaista Joakimia, vaikkakin erään norjabaarin omistaja väitti Joakimin istuneen hänen baarinsa vieraana vain paria minuuttia ennen paikalle saapumistani. Perustuuria. Kolmikerroksinen Colorado-klubi oli suosituin illanviettopaikka, vaikka sinne onkin 10€ sisäänpääsy. Me maksettiin yhtenä iltana itsemme sisälle, muuten löytyi aina joku tarjoaja tai V.I.P.-sisäänpääsy.

Suomalaisten poikein kanssa iltaa vietettäessä:

Alex: It's impossible for five person to get free into Colorado, if I have my girlfriend with me i can get her free entrance but for you - impossible!

...käveltiin Coloradon ohi suomiseurueellamme, portsari huutaa "HEY COME ON INSIDE FOR FREE FINLANDEEE!"  - astutaan sisälle virnuillen, lipunmyyjänainenkin huutaa jotain "HELLOO FINLANDEE"
...eipä se niin vaikeaa ollutkaan, välillä oli tällaiset spesiaalikohtelut.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sivuseikkana, olen pahoillani loukattuani muutamaa miestä reissun aikana, mutta vaikka kulttuurierot Suomeen verrattuna ovatkin valtavat, mä en tahdo että muhun kosketaan ilman lupaa tai että mua pidetään vain esineenä. Eräskin mies suurinpiirtein itki mun takiani, mutta jos sanon että "älä koske, haluan nyt olla yksin", toivon että se menee ymmärrykseen enkä joutuisi oikeasti olemaan törkeä koska se ei ole mukavaa. On ihan turha tulla parkumaan mua vaimokseen yhden näkemisen perusteella, en myöskään hyppää sänkyyn kenen tahansa kreikkalaisen kanssa vaikka kuinka vonguttaisi, joten tällaisesta on mielestäni aivan turha loukkaantua ja suuttua. Muutaman iltana sain kuulla olevani kylmä ja julma nainen joka vihaa miehiä - hei sorry, mä aion tasan olla riippumaton  etelän gigoloista, mä tarvitsen TILAA JA VAPAUTTA.


Puhelinnumeroja matkan aikana tuli vaihdettua vaikka millä mitalla, yksi hyvin kiinnostava tapaus oli aivan Kurt Cobainin näköinen mies, jonka kanssa olen viestitellyt pari kertaa reissun jälkeenkin. Ohlalaa.










kiwi



cats in the graveyard






Elli nightclub soittaa enimmäkseen kasarimusaa, Abbaa ja vastaavaa.






strawberry daquiris, tequila sunrise ja pari ilmaista tequilashottia.
alla meidän aamiaisjogurtit kookosella ja pähkinöillä.














Ekat päivät oli vähän sateisia, muuten lämpöä oli kyllä päivisin siinä 25 asteen tienoilla, iltaisin nahkatakille tuli välillä käyttöä.
Takana Eleco. <3 :----D






Norjabaari ja ihana Marion, halvat shotit, mainio vanhempi mies joka on asunut Suomessa -79-80-vuosina ja joutunut "syömään poroa aamulla, päivällä ja illalla" sekä meidän pocorneista pitävä koirakaverimme.






se7en flirttijätkineen ja bongeineen.







Paikallinen mielenosoitus.






Gourmet, Tinja tilasi pizza hawaiin, mä sipulikeiton.
Kaunista, mun nenäni paloi auringossa.





Marion.
Myös viereisen paikan Bobby on todella mukava.
"Then i will kidnap you and drop you on my shoulder and then I grap you like a King Kong"
well you can try, meillä oli omintakeista huumoria.
Rodoslaisilla on joku pakkomielle nostella mua, esimerkiksi eräs FERNANDO, jonka oikea nimi aiheuttaa naurukuolemaa, oli eräässä vaiheessa jatkuvasti kaappaamasa mua syliinsä.
En kuitenkaan mikään höyhenenkeveä ole, ehkä ne testailee vaan omia voimiaan.






Nyt kaikki varmaan kuolee kymmeneen kertaan tän kuvan takia.
Huomatkaa toki jokaikinen kilo, valkoisuus, meikittömyys ja mustelmat kaulassa.
Ainoa kuva johon jaksan pistää vesileiman, vaan siksi etten tahdo ainoan rantakuvani päätyvän ihan epämääräisyyksiin.
Harmi etten muista mitä selitän noin huitoen.







Kolmen koiran jengi, näiden koirien pomo oli tuo pienin mustavalkoinen joka nimettiin Makkaraksi.
Tässä välissä kiitokset Thomaksen Tavernan herrasmiehelle, joka tarjosi meille lasit viiniä ja kertoi näiden kolmen koiran historiasta.









Karaokeotos Suomalainen Baari Demis sekä suomalaiset naiset.
Ukkometso oli muuten biisi, ei sovi mun äänelle sitten yhtään.




...Alkaa näyttää että puolet kuvista on shottikuvia Marionin baarista.
Makuja tuli kokeiltua monia, jossain kuvassa allaolevat siniset ja punaiset shotit meille tarjosi nainen joka juhli syntymäpäiviään.






Gabriel's Water Sports Centre.
Joku oli hajottanut mahtavan vesisekoilulaite Sting Rayn johon viimereissulla rakastuttiin, joten tällä kertaa tyydyttiin menemään kahdesti pitkin merta Crazy Ufolla, suurella pyöreällä patjalla jota vedetään pikaveneellä. Nauruhermot kramppaa aina sen jälkeen kun on käsivoimilla henkensä edestä roikkunut kiinni patjassa, pomppien metrin aaltojen yllä veden roiskuessa päälle. Rakkautta <3








Edustavuusotokset siitä, miten vuosien hopeisen meikin jälkeen kokeilen kultaa ja pronssia.
Olenpas söpö.




Suomalaispoikien kanssa vietettynä iltana Eleco esitteli meille jos jonkinlaisia temppuja 2004:ssä, allaoleva kuva meni pilalle salamantakia, mutta se sytytti lattialle alkoholilla palavan tulirenkaan jonka sisällä itse lopulta seisoi.




Terhin mainiot maitopohjaiset drinkit, Suomessa Ville Vallattomat osuu aika lähelle.










valkosibalileiba.
Meiän kreikkakaverit puhuu ihanaa puolisuomea.











Tinja osti mulle pesukarhun ja voodoonuken, tehtiin pieni diili että valitaan toisillemme voodoonuket valikoimasta sen mukaan mikä tuntuu toiselle sopivalta.
Sain merirosvon !





Monet miehet halusivat Coloradossa ottaa yhteiskuvia mun ja Tinjan kanssa, olisi kiva saada niitäkin kuvia käsiinsä. Alla kuitenkin kuva Coloradon livebändistä, mahtava meno ja tyypit soitti mm. Bon Jovia ja Bryan Adamsia lahjakkaasti. Joskus kun saan videot matkalta koneelle pistän tänne pari esimerkkiä.




Lentokenttäkuvia.







EDIT
(jos joku fiksu sattuu tajuamaan niin tässähän pitäisi lukea ilmaTILA)
Kreikan ilmakehästä Suomen ilmakehään, taivas muuttui masentavan harmaaksi ja kuulutus oli:
Rodoksella nyt noin 26 celsiusastetta lämmintä ja aurinkoista, Suomen tilanne 6 astetta plussaa ja aamusta jatkunutta tihkusadetta.
Noniin, welcome home.









Ikävä.




Pitkä ja sekava postaus.
Alunperin oli tarkoituksena tehdä päiväkirjatyylinen, päivä kerrallaan versio, mutta enhän mä enää muista mitä milloinkin on tehty. Sekavalta reissulta sekavat postaukset, oikeus ja kohtuus.


5 kommenttia:

  1. .....saatoin ehkä hajota tumaihoiselle rastahiuksiselle miehelle, joka tossa kuvassa bongasi sun tissit. Tai siltä se ainaki näytti :D Miehet<3 Sulosia noi koirat, voisin kuvien perusteella käydä hakemassa noi kaikki itelleni <3

    VastaaPoista
  2. Ellu: Onneks oli tuona iltana peittävät vaatteet ! Hajoilen kans ite tolle miehelle. :D Haetaanko parikymmentä kissaa ja koiraa tuolta? 8)

    VastaaPoista
  3. Sen ilme oli NIIN lipevä et huhhuh :D Haetaan vaan! 8) Näin muute unta ei meil oli kotona enempi eläimiä ku ny.

    VastaaPoista
  4. oijoi ku oli helvetillisen pitkä postaus, sai kyl hymyilee noi jutut ja osa kuvista :DD

    http://fuck-growing-up.blogspot.com/

    VastaaPoista
  5. Ellu: Kreikkalaiset miehet on perusluonteeltaan lipevyyksiä... : D Mä näin unta että otin selkään ison tatuoinnin ja omistin monta kissaa !

    Essi: Tuli vähän ylimitoitettu postaus kaikkine kuvineen ja sekavine selityksineen tällä kertaa :DD Mutta ihana kuulla jos pisti hymyilemään !

    VastaaPoista

Say something!